• header2a
  • header-bouw V3
  • header-zorg
  • de complete online ontzorger voor de zelfstandige professional en werkgevers
  • de complete online ontzorger voor de zelfstandige professional en werkgevers
  • de complete online ontzorger voor de zelfstandige professional en werkgevers

Wij doen er alles aan doen om jou inzicht in je zaken te kunnen bieden. Daarom bouwen wij samen met onze gebruikers het online Scoreflex Portaal. Hieronder vind je meer informatie over de gezichten achter het Scoreflex Portaal.

 

Bert Willems

Bert WillemsBert Willems is 46 jaar oud, accountant administratieconsulent ( AA) en sinds 1989 werkzaam in de accountancy bij diverse grote en middelgrote accountantskantoren. Daarnaast is Bert binnen de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants ( NBA) te Amsterdam lid van het Algemeen Bestuur alsmede lid van het Ledenbestuur Openbaar Accountants. Binnen deze gremia houdt Bert zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen het MKB beleid voor Accountants. De deskundigheid als adviseur alsmede accountant voor de kleinere zelfstandig ondernemer heeft Bert met name in de laatste jaren opgebouwd. Sedert 2005 verzorgt Bert voor de Kamer van Koophandel het accountantspreekuur NBA in Maastricht/ Sittard en Vaillantlaan Den Haag (tot 2010).

Marcel Gademan

marcelMarcel Gademan is 61 jaar oud, werkzaam geweest als registeraccountant/vennoot van een middelgroot accountantskantoor. Op dit moment is hij als directeur/grootaandeelhouder werkzaam op het gebied van het ontwikkelen van concepten ter bevordering van verdergaande flexibilisering van arbeid. In dit kader heeft hij een concept ontwikkeld voor volledige ondersteuning en ontzorging van zelfstandig professionals, werkzaam op de Nederlandse arbeidsmarkt. Heeft ruime ervaring opgebouwd ten aanzien van begeleiding en advisering van zelfstandig professionals.

Helpdesk

Bel ons

Forum

FAQ